ویزای توریستی کانادا

1397
6 ماه
تعداد بازدید : 3138
بروزرسانی : 1397/7/17
تاریخ انقضا : 1400/12/12
شهر(ها) : تورنتو ,
کشور(ها) : کانادا ,

ویزای توریستی کانادا

اخذ ویزای توریستی کانادا بدون نیاز شنگن

ویزای مولتی ۵ساله کانادا چیست؟

 
اگر از متقاضیان ویزای کانادا هستید حتما نام ویزای مولتیپل یا ویزای ۵ساله کانادا را شنیده اید و باید در این مورد بیشتر بدانید ویزای مولتی ۵ساله کانادا چیست و چه مزایایی دارد؟ همچنین برای اخذ این نوع ویزای کانادا چه مدارکی نیاز دارید که در اینجا توضیحاتی کامل برای شما شرح میدهیم:
ویزای طولانی مدت چندگانه یا Multiple-Entry نوعی از ویزاست که دارای دو مزیت مهم است که در اینجا برای شما توضیح خواهیم داد:
 
مزیت های ویزای بلند مدت مولتی ۵ساله کانادا
۱٫اولین مزیت ویزای مولتیپل این است که به دارنده ویزا این اجازه را می دهد که به دفعات به کانادا تردد کند.
۲٫از طریق کلیه مرزها و در زمان های مختلف
توجه: ویزای مالتیپل تا یک ماه قبل از تاریخ ابطال گذرنامه فرد دارای اعتبار است.
اعتبار ۴ساله ویزای مولتیپل به این خاطر است که گذرنامه های افراد ایرانی به طور معمول تا ۵سال اعتبار دارند.
طبق دستورالعمل اداره مهاجرت کانادا، چنین ویزایی به طور معمول شامل دو گروه زیر می شود:
·         افرادی که به دلایل مورد قبول کنسولگری به صورت مداوم به کانادا سفر می کنند.
·         پدر و مادرهای مسن و بازنشسته ای که قبلاً از طریق فرزندانشان برای مهاجرت به کانادا اقدام کرده باشند.
به طور کلی سیاست دولت کانادا به شکلی است که تا جایی که ممکن است تقاضای پدر و مادرها برای ویزای کانادا را با دیده اغماض بررسی کند و به این گروه ویزا بدهد، بویژه پدر و مادرهایی که بازنشسته شده اند و انگیزه ای برای کار و زندگی در کانادا ندارند و قبلا هم برای مهاجرت به کانادا از طریق فرزندانشان اقدام کرده اند.
البته باید بدانید هیچ تضمینی برای اخذ ویزای کانادا وجود ندارد و در نهایت این افسر مهاجرت کانادا است که تصمیم می گیرد برچسب ویزا را برای شخص بزند یا نه.
چگونه ویزای مالتیپل ۵ساله کانادا را اخذ کنیم؟
اگر در یکی از دو دسته فوق قرار دارید میتوانید شانس خود را برای اخذ ویزای مالتیپل کانادا امتحان کنید و هنگام تقاضای ویزای مسافرتی، به جای ویزای تک ورودی Single-entryتقاضای ویزای چندگانه Multiple-entryبدهید و امیدوار باشید افسر مهاجرت در ان روز تصمیم بگیرد با درخواست شما موافقت کند.
نکته جالب اینکه اگر کسی شرایط ویزای چندگانه را داشته باشد ولی تقاضای ویزای تک ورودی بدهد، افسر مهاجرت برای این شخص ویزای تک ورودی معمولی صادر می کند ولی در نامه ای که به وی ارسال میشود به شخص  اطلاع خواهند داد که اگر ویزای چندگانه تقاضا می داد هم مورد قبول واقع می شد.
اگر جز دو گروه فوق نباشیم آیا امکان اخذ ویزای مالتیپل وجود دارد؟
تجربه چندین ساله ما در زمینه اخذ ویزای کانادا توریستی معمولی و ویزای مولتیپل کانادا باعث میشود به این سوال شما پاسخ قطعی بلیرا بدهیم.
در واقع اخذ برچسب ویزای مالتیپل شما مشروط به قانع کردن افسر مربوطه است و درست همینجاست که شما به گروه کارشناسان مجرب و معتبر آرتین رایا نیاز خواهید داشت.
برای دریافت ویزای مولتی ۵ساله کانادا علاوه بر مدارک فوق مدارک زیر را نیز نیاز دارید:
مدارکی که برای ویزای مولتی ۵ساله کانادا مورد نیاز است عبارتند از:
۱٫مدارک اقامت دائم یا موقت فرد مقیم در کانادا
۲٫ارزشیابی مالی فرد مقیم در کانادا
۳٫T4
۴٫گواهی حقوقی فرد مقیم در کانادا
۵٫بیمه یک ساله برای متقاضی
۶٫ارائه نتیجه آزمایشات متقاضی از طرف پزشکان مورد تایید.
 

  تلفن : 88961494

فکس : 88960136

ایمیل : info@artinraya.com

  09195500085

 کانال تلگرام : TELEGRAM.ME/ARTINRAYATOUR
artinraya

09195500085
انواع ویزای کانادا
 
برای سفر به کانادا اول از همه باید اقدام به درخواست ویزا کنید که با توجه با هدف شما از سفر به کانادا نوع ویزا متفاوت می باشد. انواع ویزای کانادا درسال 2018 نیز مانند سالهای گذشته متفاوت است
 
ویزای کانادا
ویزای سرمایه گذاری کانادا: برای اخذ ویزای سرمایه گذاری کانادا هم می توانید از طریق "سرمایه گذاری برنامه دولت فدرال" و هم از طریق "سرمایه گذاری برنامه کبک" اقدام کنید. اخذ ویزای سرمایه گذاری کانادا در سال 2018 برای کسانی که شرایط زیر را دارند امکان پذیرمی باشد، که این شرایط عبارتند از
 
       فرد متقاضی باید نشان دهد که توان مالی خود و خانواده خود در کانادا را خواهد داشت
 
      دارایی شما باید مطابق با 1.600.000 دلار کانادا باشد و باید متعد شوید که تا 800.000 دلار در کانادا سرمایه گذاری خواهید کرد
ویزای تحصیلی کانادا: کانادا دارای بهترین دانشگاه ها در دنیا می باشد، به همین دلیل طرفداران زیادی از سرتاسر جهان برای تحصیل به خود جلب کرده است. برای درخواست ویزای تحصیلی کانادا باید از موسسات آموزشی تعیین شده نامه پذیرش دریافت کنید. همچنین به غیر از مدارکی که در زیر ذکر شده است دربعضی موارد ممکن است برای اخذ ویزای کانادا از شما مدارک معاینه پزشکی بخواهند. 
مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی کانادا
برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا مدارک زیر لازم است
      اصل پاسپورت
       گواهی عدم سوء پیشینه
       مدرک پذیرش از دانشگاه مربوطه
       نامهREFRENCE سفارت
       2 قطعه عکس رنگی زمینه سفید
      ارائه مدارک مالی از جمله: نامه ی تمکن مالی همراه معادل مبلغ دلار کانادا، نامه ی مالی ساپورت کننده،نامه ی وام دانشجویی، فیش واریزی تحصیل
      نامه تایید شدن مجوز تحصیلی از سفارت
ویزای کار کانادا: کانادا به دلیل اقتصاد قوی، بر تر بودن پژوهش و نوآوری، پایین بودن مالیات و کم بودن هزینه های کسب و کار و کیفیت بالای زندگی یکی از بهترین مکان ها برای کسب و کار می باشد. برای اخذ ویزای کار در کانادا در سال 2018 نیز به شرکت یا کارفرمایی نیاز می باشد که شهروند یا مقیم دائم کانادا باشد. همچنین اداره منابع انسانی و توسعه کانادا باید مجوز کاری که از سوی اداره ی مهاجرت کانادا صادر می شود را تایید کند که بر اقتصاد کانادا اثر منفی نخواهد داشت. برای این که مجوز کاری کانادا را اخذ کنید به شرکت یا کارفرمایی نیاز است که شهروند و یا ساکن دائمی کانادا باشد. کشور کانادا بر اساس یک سری فعالیت های خاص که از سمت دولت کانادا اعلام می شود مجوز صادر کند که باید برای توسعه ی اقتصاد کشور کانادا ارزشمند و مفید باشد. شما باید ثابت کنید شرایط شغل مورد نظر را در کانادا دارید
ویزای توریستی کانادا
 
ویزای توریستی کانادا، برای افرادی است که برای گردشگری یا تفریح و بازدید از کانادا قصد سفر به این کشور را دارند. این ویزا هم می تواند به صورت یک بار ورود(single) و هم می تواند به صورت چند بار ورود(multiple) صادر شود. لازم به ذکر است که هر دوی این ویزاها برای مدت زمان معینی اعتبار دارد
 
اگر برای ویزای یک بار ورود درخواست دهید شما فقط یک باراجازه ی ورود به کانادا را دارید ولی اگر برای ویزا چند بار ورود درخواست دهید شما چند بار اجازه ی ورود به کانادا را خواهید داشت. جالب است بدانید ویزای چند بار ورد یا همان ویزا مولتی 10 سال اعتبار دارد اما به دلیل این که اعتبار پاسپورت ایرانی ها 5 سال می باشد این ویزا در ایران 5 سال اعتبار دارد
 
مدارک مورد نیاز ویزای کانادا (توریستی)
       پر کردن فرم درخواست ویزای کانادا(Application form)
       عکس رنگی با زمینه ی سفید
      سند ملکی ترجمه شده
      شناسنامه ترجمه شده
       اصل پاسپورت قدیم و جدید
      ارائه مدارک بانکی از جمله : گردش مالی آخر 6 ماه حساب بانکی، نامه تمکن مالی
       دعوتنامه
 
مدارک مورد نیاز برای ویزای کار کانادا
       پاسپورت معتبر
       ارائه مدارک کاری مانند سند استخدام متقاضی تحت کمپانی مربوطه در کانادا
      ارائه مدارکی که نشان دهنده ی اقامت شما در کشور متبوع خود می باشد
       دو قطعه عکس
      پر کردن فرم های مخصوص ویزای کانادا
ویزای مطالعاتی کانادا
 
این ویزا به واجدین شرایط به منظور بالا بردن تبادلات علمی و فرهنگی  بین کانادا و کشور های دیگر اعطاء می شود. معمولا کسانی که برای این نوع ویزای کانادا درخواست می دهند از شرایط علمی و پژوهشی خاصی برخوردارند و می توانند دانش خود را در اختیار سایرین قرار دهند. کسانی که قصد اخذ این ویزا را دارند پس از این که از دانشگاه مربوطه و یا موسسه علمی پذیرفته شدند می توانند جهت اخذ این ویزا اقدام کنند
متقاضیانی که برای گذراندن فرصت های مطالعاتی با هزینه شخصی خود قصد سفر به کانادا را دارند، باید مدارکی که نشان دهنده ی توان مالی آن ها جهت پرداخت هزینه های دوران فرصت مطالعاتی و مخارج زندگی در کانادا می باشد را ارائه دهند. همچنین چنانچه هزینه این دوره ها یعنی دوره ی فرصت های مطالعاتی فرد متقاضی قرار است از سوی دولت کانادا تامین شود، فرد متقاضی باید از سوی محل مورد نظر ضمانت مالی ارائه دهد
سوپر ویزای والدین کانادا
سوپر ویزای والدین یک ویزای بلند مدت است و برای والدین و پدر بزرگ ها و مادر بزرگ هایی که فرزندان یا نوه هایشان از ساکنین دائم یا شهروندان کانادایی هستند، صادر می شود. این ویزا برای اولین بار در سال 2011 توسط دولت کانادا برای تسهیل ورود پدر مادرهای افراد مقیم کانادا ایجاد شد و قرار است در 2018 نیز این برنامه پیگیری شود.  این یک ویزای کانادا از نوع موقت است که به والدین و پدربزرگ ها و مادربزرگ ها اجازه می دهد به مدت 2 سال در کانادا اقامت داشته باشند. سوپر ویزای کانادا هم می تواند به صورت تک ورودی و هم می تواند به صورت چند بار ورود صادر شود. جالب است بدانید این ویزا 10 سال اعتبار دارد اما به دلیل این که اعتبار ویزای ایرانی ها 5 سال است این ویزا برای ایرانی ها تا 5 سال اعتبار دارد. همان طور که گفته شد با این ویزا تا مدت 5 سال و هر بار تا 2 سال می توانند در این کشور بمانند
متقاضی برای اخذ سوپر ویزای کانادا تقریبا همان مدارکی را باید تحویل دهد که برای ویزای عادی تحویل سفارت می دهد، فقط باید همراه این مدارک بیمه هم ارائه شود
دلایل رد شدن ویزای کانادا
درخواست ویزای کانادا ، می تواند به دلایل مختلفی از طرف آفیسر پرونده رد ( ریجکت ) شود. برخی دلایل ریجکت شدن ویزای کانادا به شرح زیر است
      نقص مدارک
       مشکلات حساب بانکی و تمکن مالی
       عدم وجود برنامه سفر مشخص ( برای ویزای توریستی کانادا)

    هتل مرتبط یافت نشد