قیمت ویزای هند توریستی 96

فایل pdf
پاییز96
7
تعداد بازدید : 2234
بروزرسانی : 1396/8/23
تاریخ انقضا : 1399/12/29
شهر(ها) :
کشور(ها) : هند ,

قیمت ویزای هند توریستی 96

ویزای توریستی هندوستان به افرادی تعلق می‌گیرد که به قصد گردش و بازدید، تقاضای سفر به این کشور را دارند. ویزای توریستی به مسافر اجازه‌ی کار در کشور هندوستان یا اقامت بیش از مدت زمان اعتبار ویزا را نمی‌دهد.
روادید توریستی هند از طریق سفارت هندوستان در تهران به صورت یک ماهه صادر می‌شود و امکان تمدید آن در کشور هندوستان وجود ندارد. جهت تقاضای ویزای هند، حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد؛ نماینده یا وکیل متقاضی می‌تواند نسبت به تحویل مدارک و اخذ ویزا اقدام نماید.
آدرس سفارت هندوستان در تهران : تهران، خیابان شهید مطهری، خیابان میرعماد شماره ۴۶
تلفن : ۵-۸۸۷۵۵۱۰۲-۰۲۱
اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای روادید است. این فرم باید در دو نسخه و برای هر کدام از همراهان به صورت جداگانه تکمیل شده و عکس متقاضی نیز به آن الصاق گردد.
توجه: به دلیل تعداد زیاد متقاضیان در ماه‌های تابستان و هم‌چنین قبل از تعطیلات نوروز، ممکن است بررسی مدارک و صدور ویزا زمان بیشتری بطلبد. بهتر است برای قطعی‌کردن تاریخ سفر، به این زمان‌ها توجه داشته باشید.
مدارک موردنیاز
کلیه‌ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده و از تمامی آن‌ها یک سری کپی موجود باشد. اصل مدارک بعد از بررسی بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما در سفارت هندوستان می‌ماند.

1: شناسنامه ایرانی

2: گذرنامه؛ اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد. کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر روادید خورده تهیه کنید.

3: دو قطعه عکس رنگی
توجه: در صورتی که اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی روادید ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک موجود باشد.
ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، کم‌تر از سه‌ماه پیش گرفته شده باشد، کاملاً با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانی داشته باشد، در ابعاد ٤٠ در ٦٠ میلی‌متر،فاصله‌ی بین سطح بالای سر و چانه در تصویر صورت ٣٢ میلی‌متر.

4:آدرس محل سکونت، شغل و محل کار متقاضیبه صورت کامل و دقیق.

5: بلیط رفت و برگشت به مقصد هند

 


از زمانی که مدارک لازم تحویل بخش ویزای سفارت هندوستان می‌شود تا صدور ویزا عموماً بین پنج تا هفت روز کاری طول می‌کشد. هزینه‌ی صدور روادید هشتاد هزار تومان است که زمان ارائه‌ی مدارک از متقاضی اخذ می‌شود.
توجه : امکان داردپلیس مرزی هنگام ورود به کشور هند، مدارکی را که به کنسول‌گری برای دریافت روادید ارائه کرده‌اید، از شما مجدداً بخواهد و اگر آن‌ها را به همراه نداشته باشید، احتمال دارد با وجود روادید قانونی، از ورود شما به خاک هند به دلیل همراه نداشتن مدارک جلوگیری کنند. پس فراموش نکنید مدارک را به صورت منظم شده تا پایان سفر همراه داشته باشید

قیمت ویزای هند : 75000 تومان

جهت درخواست ویزای هند کلیک نمایید

جهت رزرو تورهند کلیک نمایید

کشور

مدت ویزا

قیمت

زمان تحویل

مدارک مورد نیاز

چین تجاری

انفرادی عادی

150 $

20 روز کاری

پاسپورت+2قطعه عکس5*3.5 تمام رخ زمینه سفید-آدرس منزل و محل کار-شغل کامل-تلفن-کپی صفحه اول و دوم شناسنامه-تسویه کامل.

در صورت داشتن ویزای چین در پاسپورت قبلی ,پاسپورت ارسال گردد. پاسپورت می بایست حداقل 3صفحه خالی داشته باشد.

انفرادی فوری

190 $

12روزکاری

15روزاقامت

350 $

 

8 روز کاری

تجاری3ماهه دبل

650 $

15روز کاری

تجاری6ماهه عادی مولتی

1120$

15روزکاری

تجاری6ماهه فوری مولتی

1200$

10روزکاری

چین یکساله

1950$

20روزکاری

چین توریستی

گروهی عادی

گروهی فوری

94 $

125 $

12 روز کاری

8 روز کاری

ویزا حداقل برای 5 نفر می باشد و قیمت برای هر نفر می باشد.

تائیدیه موجودی بانکی الزامی می باشد.

پاسپورت می بایست حداقل 3صفحه خالی داشته باشد.

ویزای نمایشگاهی چین

گروهی عادی

160 $

7روز کاری

پاسپورت+2قطعه عکس5*3.5 تمام رخ زمینه سفید-آدرس منزل و محل کار-شغل کامل-تلفن-کپی صفحه اول و دوم شناسنامه-تسویه کامل.

روسیه

15 روزه توریستی عادی

340/000

6 روز کاری

پاسپورت+یک قطعه عکس-شغل-آدرس و تلفن منزل و محل  شده ( ویزای توریستی)OK  کار-بلیط رفت و برگشت

در صورت عدم اقامت مسافر در هتل می بایست ظرف 48 ساعت در اداره پلیس رجیستر گردد.

 

 

15 روزه توریستی فوری

540/000

2روز کاری

یک ماهه تجاری عادی

100$+260/000

25روز کاری

یک ماهه تجاری فوری

130$+450/000

15روزکاری

3ماهه تجاری سینگل عادی

120$+260/000

22روزکاری

3ماهه تجاری سینگل فوری

140$+450/000

15روزکاری

3ماهه تجاری دبل عادی

130$+340/000

22روزکاری

3ماهه تجاری دبل فوری

150$+620/000

15روزکاری

1ساله تجاری مکرر

250$+680/000

25روزکاری

هندوستان

1 ماهه توریستی عادی

1 ماهه توریستی فوری

150/000

320/000

12 روز کاری

4 روز کاری

پاسپورت+ 2 قطعه عکس 6*4 کپی شناسنامه و کارت ملی- شغل آدرس و تلفن محل کار و منزل


 خرید آنلاین تور 

خرید آنلاین بلیط هواپیما  کانال تلگرام 

  اینستاگرام

    هتل مرتبط یافت نشد