ویزای کانادا تضمینی

فایل pdf
تعداد بازدید : 42312
بروزرسانی : 1397/7/17
تاریخ انقضا : 1400/12/18
شهر(ها) :
کشور(ها) : کانادا ,

ویزای کانادا تضمینی 

 ویزا تضمینی کانادا – مولتی ۵ساله

ویزا تضمینی کانادا – مولتی ۵ساله
** فرصت استثنایی برای متقاضیان ویزا کانادا**
تضمین خدمات:
جهت اخذ ویزای تضمینی کانادا ۵ساله قراردادی با متقاضی منعقد میگردد که در صورت رد درخواست متقاضی، کل هزینه قرارداد، غیر از واریزی سفارت، به وی عودت داده خواهد شد و هیچ ضرری متوجه وی نخواهد بود.
مشاوره تخصصی:
با بررسی دقیق پرونده شما بهترین راه را جهت اخذ ویزای مولتی ۵ساله در نظر میگیریم.
از زمانی که متقاضیان تصمیم به سفر و اخذ ویزای مولتی میگیرند، با ارائه بهترین خدمات با هماهنگی دفاتر ما در آنکارا و تورنتو، تیم آرتین رایا  در کنار شما عزیزان میباشد.
خدمات ویژه آرتین رایا (مرکز تخصصی خدمات ویزا – وقت سفارت – پیکاپ ویزا) :
بنا به سیاست جدید کانادا و تعرفه های موجود، آژانسآرتین رایا بر آن شد که با ارائه خدمات ویژه خود ویزای مولتی چندین بارورود به کانادا را با در نظر گرفتن فاکتورهای مثبت از دید افیس کانادایی و با سالها تجربه به شما عزیزان ارائه دهد.
دیگر خدمات آرتین رایا:
ترجمه مدارک
اخذ دعوتنامه معتبر و پذیرش
تور ویژه انگشت نگاری به کانادا ( نرخ ویژه و مناسب، راهنما ، لیدر فارسی زبان، اقامت مناسب)
پیکاپ ویزا
بلیط و پرواز به کانادا – پروازهای داخلی کانادا
خدمات ویژه ما در تور لاکچری کانادا
 
برای ارائه و چک کردن مدارک خود و اخذ ویزای تضمینی کانادا با دفتر مرکزی آرتین رایا در تهران تماس حاصل فرمایید
 
 .  .

 
 
 
بیش از 7 سال تجربه در اخذ ویزای شینگن و ویزای کانادا تضمینی
ویزای شینگن با ارزان ترین قیمت در کوتاه ترین زمان ممکن
  
ویزا کانادا 1800دلار... 
ویزا شینگنن از 500 یورو  ... 
 
 
 
 
انواع ویزای کانادا
 
برای سفر به کانادا اول از همه باید اقدام به درخواست ویزا کنید که با توجه با هدف شما از سفر به کانادا نوع ویزا متفاوت می باشد. انواع ویزای کانادا درسال 2018 نیز مانند سالهای گذشته متفاوت است
 
ویزای کانادا
ویزای سرمایه گذاری کانادا: برای اخذ ویزای سرمایه گذاری کانادا هم می توانید از طریق "سرمایه گذاری برنامه دولت فدرال" و هم از طریق "سرمایه گذاری برنامه کبک" اقدام کنید. اخذ ویزای سرمایه گذاری کانادا در سال 2018 برای کسانی که شرایط زیر را دارند امکان پذیرمی باشد، که این شرایط عبارتند از
 
       فرد متقاضی باید نشان دهد که توان مالی خود و خانواده خود در کانادا را خواهد داشت
 
      دارایی شما باید مطابق با 1.600.000 دلار کانادا باشد و باید متعد شوید که تا 800.000 دلار در کانادا سرمایه گذاری خواهید کرد
ویزای تحصیلی کانادا: کانادا دارای بهترین دانشگاه ها در دنیا می باشد، به همین دلیل طرفداران زیادی از سرتاسر جهان برای تحصیل به خود جلب کرده است. برای درخواست ویزای تحصیلی کانادا باید از موسسات آموزشی تعیین شده نامه پذیرش دریافت کنید. همچنین به غیر از مدارکی که در زیر ذکر شده است دربعضی موارد ممکن است برای اخذ ویزای کانادا از شما مدارک معاینه پزشکی بخواهند. 
مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی کانادا
برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا مدارک زیر لازم است
      اصل پاسپورت
       گواهی عدم سوء پیشینه
       مدرک پذیرش از دانشگاه مربوطه
       نامهREFRENCE سفارت
       2 قطعه عکس رنگی زمینه سفید
      ارائه مدارک مالی از جمله: نامه ی تمکن مالی همراه معادل مبلغ دلار کانادا، نامه ی مالی ساپورت کننده،نامه ی وام دانشجویی، فیش واریزی تحصیل
      نامه تایید شدن مجوز تحصیلی از سفارت
ویزای کار کانادا: کانادا به دلیل اقتصاد قوی، بر تر بودن پژوهش و نوآوری، پایین بودن مالیات و کم بودن هزینه های کسب و کار و کیفیت بالای زندگی یکی از بهترین مکان ها برای کسب و کار می باشد. برای اخذ ویزای کار در کانادا در سال 2018 نیز به شرکت یا کارفرمایی نیاز می باشد که شهروند یا مقیم دائم کانادا باشد. همچنین اداره منابع انسانی و توسعه کانادا باید مجوز کاری که از سوی اداره ی مهاجرت کانادا صادر می شود را تایید کند که بر اقتصاد کانادا اثر منفی نخواهد داشت. برای این که مجوز کاری کانادا را اخذ کنید به شرکت یا کارفرمایی نیاز است که شهروند و یا ساکن دائمی کانادا باشد. کشور کانادا بر اساس یک سری فعالیت های خاص که از سمت دولت کانادا اعلام می شود مجوز صادر کند که باید برای توسعه ی اقتصاد کشور کانادا ارزشمند و مفید باشد. شما باید ثابت کنید شرایط شغل مورد نظر را در کانادا دارید
ویزای توریستی کانادا
 
ویزای توریستی کانادا، برای افرادی است که برای گردشگری یا تفریح و بازدید از کانادا قصد سفر به این کشور را دارند. این ویزا هم می تواند به صورت یک بار ورود(single) و هم می تواند به صورت چند بار ورود(multiple) صادر شود. لازم به ذکر است که هر دوی این ویزاها برای مدت زمان معینی اعتبار دارد
 
اگر برای ویزای یک بار ورود درخواست دهید شما فقط یک باراجازه ی ورود به کانادا را دارید ولی اگر برای ویزا چند بار ورود درخواست دهید شما چند بار اجازه ی ورود به کانادا را خواهید داشت. جالب است بدانید ویزای چند بار ورد یا همان ویزا مولتی 10 سال اعتبار دارد اما به دلیل این که اعتبار پاسپورت ایرانی ها 5 سال می باشد این ویزا در ایران 5 سال اعتبار دارد
 
مدارک مورد نیاز ویزای کانادا (توریستی)
       پر کردن فرم درخواست ویزای کانادا(Application form)
       عکس رنگی با زمینه ی سفید
      سند ملکی ترجمه شده
      شناسنامه ترجمه شده
       اصل پاسپورت قدیم و جدید
      ارائه مدارک بانکی از جمله : گردش مالی آخر 6 ماه حساب بانکی، نامه تمکن مالی
       دعوتنامه
 
مدارک مورد نیاز برای ویزای کار کانادا
       پاسپورت معتبر
       ارائه مدارک کاری مانند سند استخدام متقاضی تحت کمپانی مربوطه در کانادا
      ارائه مدارکی که نشان دهنده ی اقامت شما در کشور متبوع خود می باشد
       دو قطعه عکس
      پر کردن فرم های مخصوص ویزای کانادا
ویزای مطالعاتی کانادا
 
این ویزا به واجدین شرایط به منظور بالا بردن تبادلات علمی و فرهنگی  بین کانادا و کشور های دیگر اعطاء می شود. معمولا کسانی که برای این نوع ویزای کانادا درخواست می دهند از شرایط علمی و پژوهشی خاصی برخوردارند و می توانند دانش خود را در اختیار سایرین قرار دهند. کسانی که قصد اخذ این ویزا را دارند پس از این که از دانشگاه مربوطه و یا موسسه علمی پذیرفته شدند می توانند جهت اخذ این ویزا اقدام کنند
متقاضیانی که برای گذراندن فرصت های مطالعاتی با هزینه شخصی خود قصد سفر به کانادا را دارند، باید مدارکی که نشان دهنده ی توان مالی آن ها جهت پرداخت هزینه های دوران فرصت مطالعاتی و مخارج زندگی در کانادا می باشد را ارائه دهند. همچنین چنانچه هزینه این دوره ها یعنی دوره ی فرصت های مطالعاتی فرد متقاضی قرار است از سوی دولت کانادا تامین شود، فرد متقاضی باید از سوی محل مورد نظر ضمانت مالی ارائه دهد
سوپر ویزای والدین کانادا
سوپر ویزای والدین یک ویزای بلند مدت است و برای والدین و پدر بزرگ ها و مادر بزرگ هایی که فرزندان یا نوه هایشان از ساکنین دائم یا شهروندان کانادایی هستند، صادر می شود. این ویزا برای اولین بار در سال 2011 توسط دولت کانادا برای تسهیل ورود پدر مادرهای افراد مقیم کانادا ایجاد شد و قرار است در 2018 نیز این برنامه پیگیری شود.  این یک ویزای کانادا از نوع موقت است که به والدین و پدربزرگ ها و مادربزرگ ها اجازه می دهد به مدت 2 سال در کانادا اقامت داشته باشند. سوپر ویزای کانادا هم می تواند به صورت تک ورودی و هم می تواند به صورت چند بار ورود صادر شود. جالب است بدانید این ویزا 10 سال اعتبار دارد اما به دلیل این که اعتبار ویزای ایرانی ها 5 سال است این ویزا برای ایرانی ها تا 5 سال اعتبار دارد. همان طور که گفته شد با این ویزا تا مدت 5 سال و هر بار تا 2 سال می توانند در این کشور بمانند
متقاضی برای اخذ سوپر ویزای کانادا تقریبا همان مدارکی را باید تحویل دهد که برای ویزای عادی تحویل سفارت می دهد، فقط باید همراه این مدارک بیمه هم ارائه شود
دلایل رد شدن ویزای کانادا
درخواست ویزای کانادا ، می تواند به دلایل مختلفی از طرف آفیسر پرونده رد ( ریجکت ) شود. برخی دلایل ریجکت شدن ویزای کانادا به شرح زیر است
      نقص مدارک
       مشکلات حساب بانکی و تمکن مالی
       عدم وجود برنامه سفر مشخص ( برای ویزای توریستی کانادا)
 
 

    هتل مرتبط یافت نشد